Počet záznamů: 1  

Fysiologie chuti

  1. Autor Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor)
    NázevFysiologie chuti. I. díl / Brillat-Savarin ; z francouzského přeložila Rafaela Zachystalová ; s předmluvou od Charlesa Monseleta
    Další autor Zachystalová, Rafaela, 1879- (Překladatel)
    Monselet, Charles, 1825-1888 (Autor úvodu atd.)
    Nakl.údajeV Praze : J. Otto, 1929
    Fyz.popis260 s. ; 8°
    EdiceOttova světová knihovna ; [čís.] 1833-1842
    Edice/záhl.Ottova světová knihovna
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla fyziologie - chuti * chuť
    AnotaceVrcholné dílo francouzského právníka a politika, známého především díky zálibě v dobrém jídle a pití, obsahuje řadu podnětných úvah a postřehů o gastronomii a gurmánství.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Fysiologie chuti

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.