Počet záznamů: 1  

Základy cukrovarnictví

  1. NázevZáklady cukrovarnictví : vysokošk. učebnice pro stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fak. v Bratislavě. 4. Díl, Výroba rafinovaného cukru / Rudolf Bretschneider ... [et al.]
    Část názvuVýroba rafinovaného cukru
    Další autor Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1967 (Mír 1)
    Fyz.popis479, [1] s. : il., grafy, tab. ; 8°
    EdiceŘada potravinářské literatury
    Edice/záhl.Řada potravinářské literatury
    Poznámky1700 výt.. 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.heslaCukr rafinovaný - výroba - učebnice vysokoškol. * Cukrovarnictví - učebnice vysokoškol.
    MDT664.12.057(075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Základy cukrovarnictví

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.