Počet záznamů: 1
Základy cukrovarnictví
Název Základy cukrovarnictví : vysokošk. učebnice pro stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fak. v Bratislavě. 4. Díl, Výroba rafinovaného cukru / Rudolf Bretschneider ... [et al.] Část názvu Výroba rafinovaného cukru Další autor Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Autor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : SNTL, 1967 (Mír 1) Fyz.popis 479, [1] s. : il., grafy, tab. ; 8° Edice Řada potravinářské literatury Edice/záhl. Řada potravinářské literatury Poznámky 1700 výt.. 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla Cukr rafinovaný - výroba - učebnice vysokoškol. * Cukrovarnictví - učebnice vysokoškol. MDT 664.12.057(075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1