Počet záznamů: 1
Jídlo pro radost
Autor Ferrarová, Eva, 1953- (Autor) Název Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / Eva Ferrarová Vydání 1. vydání Nakl.údaje V Brně : Edika, 2021 Fyz.popis 238 stran : barevné ilustrace, mapy, faksimile ; 24 cm ISBN 978-80-266-1629-0 Kč 399.00 Poznámky Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Předmět.hesla stravování - sociální aspekty * výživa člověka - sociální aspekty * jídlo - sociální aspekty * jídlo - kulturní aspekty * gastronomie * potraviny * stravovací zvyky - kulturní aspekty * racionální výživa * zásobování potravinami * zemědělství * živočišná výroba * udržitelný rozvoj Forma, žánr monografie Konspekt 39 - Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie MDT 612.39 * 641/642 * 641/642 * 392.81 * 613.2 * 338.439 * 63 * 636 * 502.131.1 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 2, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 394376 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1