Počet záznamů: 1
Domácí zpracování zvěřiny
Autor Bothe, Carsten, 1966- (Autor) Název Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe Unif.název Wildverwertung praktisch. Česky Další autor Kavinová, Alice (Překladatel) Vydání České vydání první Nakl.údaje Praha : Vašut, 2021 Fyz.popis 87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7541-239-3 Kč 249.00 Poznámky Přeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová Předmět.hesla zvěřina * zpracování masa * domácí výroba * zvěřinová jídla Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.55 * 637.5.03 * 334.714 * 641.55:637.55 * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 393541 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1