Počet záznamů: 1  

Gastronomie

  1. Autor Fišera, Miroslav (Autor)
    NázevGastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů
    Další korp. Vysoká škola obchodní a hotelová (Jiná role)
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajeČeský Těšín : 2 Theta, 2016
    Fyz.popis285 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-86380-78-0 Kč 440.00
    PoznámkyNa obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová. 300 výtisků
    Obsahuje bibliografie
    Poznámka o jazykuČástečně slovenský text, anglické a německé resumé
    Předmět.hesla gastronomie * hotelnictví * výživa člověka * nápoje * potraviny * bezpečnost potravin * hygiena potravin
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642 * 640.4 * 613.2 * 641.87 * 613.26/.29 * 614.31:663/664 * 614.31 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština * slovenština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 354963Půjčovna literaturymístní sklad
    Gastronomie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.