Počet záznamů: 1
Chemical Reactions in Foods VIII
Akce Chemical Reactions in Foods (konference) (8 : 2017 : Praha, Česko) (Autor) Název Chemical Reactions in Foods VIII : international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Marco Arlorio editors Další autor Pulkrabová, Jana, 1980- (Editor) Tomaniová, Monika, 1972- (Editor) Hajšlová, Jana, 1952- (Editor) Arlorio, Marco (Editor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Nakladatel, vydavatel) EuCheMS (asociace). Division of Food Chemistry (Nakladatel, vydavatel) Università degli studi del Piemonte orientale "Amedeo Avogadro" (Nakladatel, vydavatel) Nakl.údaje Prague : University of Chemistry and Technology, Prague, [2017] ©2017 Fyz.popis 118 stran : 1 barevný plán ; 26 cm ISBN 978-80-7080-982-2 Kč 299.00 Poznámky Pod názvem: University of Chemistry and Technology Prague, EuCheMS, European Chemical Sciences, Division of Food Chemistry, UPO, Universita del Piemonte Orientale Obsahuje bibliografické odkazy Předmět.hesla potravinářská chemie * analýza potravin * chemické reakce Forma, žánr sborníky konferencí * abstrakta Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664:54 * 543.6:663/664 * 614.31 * 544.4 * (062.534) * (048.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 354502 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1