Počet záznamů: 1  

Certifikovaná metodika

  1. Autor Hajšlová, Jana, 1952- (Autor)
    NázevCertifikovaná metodika : stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli / Jana Hajšlová, Vojtěch Hrbek, Michaela Vrobelová, Monika Jírů, Milena Zachariášová-Stránská, Vladimír Kocourek
    Část názvuStanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli
    Další autor Hrbek, Vojtěch (Autor)
    Vrobelová-Rektorisová, Michaela (Autor)
    Jírů, Monika (Autor)
    Stránská, Milena, 1982- (Autor)
    Kocourek, Vladimír, 1952- (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin (Nakladatel, vydavatel)
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015
    Fyz.popis1 CD-ROM : barevné ilustrace ; 12 cm
    ISBN978-80-7080-939-6 : Kč 199.00
    PoznámkyNázev z titulní stránky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    Obsahuje bibliografie
    Předmět.hesla česnek * cibule * aminokyseliny * analýza potravin * kapalinová chromatografie * hmotnostní spektrometrie
    Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT635.262 * 635.25 * 577.112.38 * 543.6:663/664 * 543.544.5 * 543.51 * (083.744) * (0.034.44)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Audiovizuální a elektronické zdroje
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    T 975Všeobecná studovnadepozitářpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.