Počet záznamů: 1
Certifikovaná metodika
Autor Hajšlová, Jana, 1952- (Autor) Název Certifikovaná metodika : stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli / Jana Hajšlová, Vojtěch Hrbek, Michaela Vrobelová, Monika Jírů, Milena Zachariášová-Stránská, Vladimír Kocourek Část názvu Stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli Další autor Hrbek, Vojtěch (Autor) Vrobelová-Rektorisová, Michaela (Autor) Jírů, Monika (Autor) Stránská, Milena, 1982- (Autor) Kocourek, Vladimír, 1952- (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin (Nakladatel, vydavatel) Nakl.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015 Fyz.popis 1 CD-ROM : barevné ilustrace ; 12 cm ISBN 978-80-7080-939-6 : Kč 199.00 Poznámky Název z titulní stránky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy Obsahuje bibliografie Předmět.hesla česnek * cibule * aminokyseliny * analýza potravin * kapalinová chromatografie * hmotnostní spektrometrie Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena MDT 635.262 * 635.25 * 577.112.38 * 543.6:663/664 * 543.544.5 * 543.51 * (083.744) * (0.034.44) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0, prezenčně 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Audiovizuální a elektronické zdroje Signatura Lokace Dislokace Info T 975 Všeobecná studovna depozitář pouze prezenčně
Počet záznamů: 1