Počet záznamů: 1
Nakládáme zeleninu
Autor Lorenz-Ladener, Claudia (Autor) Název Nakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magdaléna Pomikálková Unif.název Milchsauer eingelegt. Česky Další autor Pomikálková, Magdaléna (Překladatel) Vydání První vydání Nakl.údaje Praha : Grada Publishing, 2016 Fyz.popis 120 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-247-5785-8 Kč 299.00 Poznámky Přeloženo z němčiny Obsahuje bibliografii Předmět.hesla konzervování zeleniny * nakládání potravin * fermentace * kvašená zelenina Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4:635.1/.8 * 641.48 * 66.098:577.15 * 664.8.039.7:635.1/.8 * (035) * (083.12) Anotace Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 348344 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1