Počet záznamů: 1
Umění francouzské kuchyně
Autor Child, Julia, 1912-2004 (Autor) Název Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák Unif.název Mastering the art of French cooking. Česky Obálkový název Umění francouzské kuchyně 2 Další autor Beck, Simone, 1904-1991 (Autor) Kozák, Jan, 1970- (Překladatel) Vydání Vydání první Nakl.údaje V Brně : JOTA, 2015 Fyz.popis 727 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7462-866-5 Kč 598.00 Poznámky Poznámky. Obsahuje rejstřík. Nové revidované vydání Předmět.hesla francouzská jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(44) * (035) * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 330649/II Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1