Počet záznamů: 1
Výroba potravin rostlinného původu
Název Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. / Iva Burešová ... [et al.] Další autor Burešová, Iva, 1971- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 Fyz.popis 98 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7454-331-9 174.00 Kč Poznámky Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt. Obsahuje bibliografii Určeno studentům bakalářského studia a navazujícího magisterského studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin Předmět.hesla výroba potravin * potraviny rostlinného původu * obilniny * pekařství * potravinářská technologie Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 * 664:631.57 * 633.1 * 664.6 * 663/664 * (075.8) * (076.5) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 331204/I Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1