Počet záznamů: 1
Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků
Název Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová ... [et al.] Variantní název Certifikovaná metodika Další autor Hajšlová, Jana, 1952- (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin Nakl.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2013 Fyz.popis 1 CD-ROM : barev. ; 12 cm ISBN 978-80-7080-870-2 250.00 Kč Poznámky Název z titulní obrazovky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy Předmět.hesla hovězí maso * vepřové maso * kvalita potravin * biochemická analýza * sója * potravinářská aditiva Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM Konspekt 543 - Analytická chemie MDT 637.5'62 * 637.5'64 * 663/664-021.465 * 543.645 * 635.655.076 * 663/664.022.3 * (083.744) * (0.034.44) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0, prezenčně 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Audiovizuální a elektronické zdroje Signatura Lokace Dislokace Info T 873 Všeobecná studovna depozitář pouze prezenčně
Počet záznamů: 1