Počet záznamů: 1
Výroba potravin rostlinného původu
Autor Burešová, Iva, 1971- (Autor) Název Výroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin / Iva Burešová, Eva Lorencová Část názvu Zpracování obilovin Další autor Lorencová, Eva, 1984- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013 Fyz.popis 302 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7454-278-7 412.00 Kč Poznámky Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 200 výt. Obsahuje bibliografii Předmět.hesla obilniny * zpracování zemědělských produktů Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 633 - Rostlinná výroba * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 633.1 * 631.56 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 322560 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1