Počet záznamů: 1  

Výroba potravin rostlinného původu

  1. Autor Burešová, Iva, 1971- (Autor)
    NázevVýroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin / Iva Burešová, Eva Lorencová
    Část názvuZpracování obilovin
    Další autor Lorencová, Eva, 1984- (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013
    Fyz.popis302 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7454-278-7 412.00 Kč
    PoznámkyNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 200 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla obilniny * zpracování zemědělských produktů
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt633 - Rostlinná výroba * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT633.1 * 631.56 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 322560Půjčovna literaturymístní sklad
    Výroba potravin rostlinného původu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.