Počet záznamů: 1  

Staročeská myslivecká kuchyně

  1. Autor Rozmarová, Olga Růžena (Autor)
    NázevStaročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911, ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Balík]
    Obálkový názevMyslivecká kuchyně staročeská
    Nakl.údajeV Praze : Dauphin, 2013
    Fyz.popis381 s. : il. ; 23 cm
    ISBN978-80-7272-458-1 368.00 Kč
    EdiceSporáček ; sv. 6
    Edice/záhl. Sporáček
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla zvěřinová jídla * česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55:637.55 * 641.568 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 321672Půjčovna literaturymístní sklad
    Staročeská myslivecká kuchyně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.