Počet záznamů: 1  

Zpracování ryb

  1. Autor Merten, Miroslav, 1945-2013 (Autor)
    NázevZpracování ryb / Miroslav Merten
    Vydání2., přeprac. vyd.
    Nakl.údajePraha : Informatorium, 2012
    Fyz.popis294 s., [10] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 22 cm
    ISBN978-80-7333-094-1 470.00 Kč
    PoznámkySlovník cizích výrazů
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla rybí maso * zpracování živočišných produktů
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT637.56 * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 311681Půjčovna literaturymístní sklad
    Zpracování ryb

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.