Počet záznamů: 1
Zpracování ryb
Autor Merten, Miroslav, 1945-2013 (Autor) Název Zpracování ryb / Miroslav Merten Vydání 2., přeprac. vyd. Nakl.údaje Praha : Informatorium, 2012 Fyz.popis 294 s., [10] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 22 cm ISBN 978-80-7333-094-1 470.00 Kč Poznámky Slovník cizích výrazů Obsahuje bibliografii Předmět.hesla rybí maso * zpracování živočišných produktů Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.56 * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 311681 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1