Počet záznamů: 1  

Velký český kuchařský lexikon

  1. Autor Bittermann, Josef (Autor)
    NázevVelký český kuchařský lexikon / podle původního vydání z roku 1939, které z české kuchyně a kuchyně jiných národů sestavil Josef Bittermann, šéfkuchař Grandhotelu Steiner ; edičně upravili a náležitými předmluvami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo
    Další autor Faktor, Viktor, 1944-2017 (Editor)
    Sádlo, Jiří, 1958- (Editor)
    Nakl.údajeV Praze : Dauphin, 2012
    Fyz.popis783 s. ; 25 cm
    ISBN978-80-7272-430-7 998.00 Kč
    EdiceSporáček ; sv. 5
    Edice/záhl. Sporáček
    PoznámkyObsahuje rejstříky
    Předmět.hesla jídla * potravinářské suroviny * kuchařství
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642 * 641.1/.3 * 641.55 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 311636Půjčovna literaturymístní sklad
    Velký český kuchařský lexikon

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.