Počet záznamů: 1
Skladování brambor
Autor Vacek, Josef (Autor) Název Skladování brambor : skladování konzumních hlíz pro zpracování na smažené výrobky z brambor / Josef Vacek, Veronika Bartáčková Další autor Bartáčková, Veronika (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, [2012] Fyz.popis 9 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-86940-39-7 (brož.) : 50.00 Kč Edice Praktické informace - metodika pro praxi ; č. 37 Edice/záhl. Praktické informace (Výzkumný ústav bramborářský) Poznámky Název z obálky. Pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. 1000 výt. Obsahuje bibliografii Předmět.hesla brambory * skladování zemědělských plodin Forma, žánr metodické příručky Konspekt 633 - Rostlinná výroba MDT 635.21 * 633.491 * 631.563.9 * (072) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 305110 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1