Počet záznamů: 1
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin II
Autor Sovjak, Richard (Autor) Název Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin II. / Richard Sovjak, Hana Reisnerová, Radka Matějíčková Další autor Reisnerová, Hana, 1947- (Autor) Matějíčková, Radka (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2002 Fyz.popis 242 s. ; 21 cm ISBN 80-213-0974-1 (brož.) : 160.00 Kč Poznámky 200 výt. Určeno studentům AF Předmět.hesla hygiena potravin * kvalita potravin Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 614.31 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 294473 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1