Počet záznamů: 1  

Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus

  1. Autor Cepák, Miloš (Autor)
    NázevMěření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada
    Další autor Vácha, František, 1946- (Autor)
    Vejsada, Pavel, 1980- (Autor)
    Další korp. Jihočeská univerzita. Ústav akvakultury
    Nakl.údajeVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009
    Fyz.popis22 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-85887-93-8 (brož.) : 110.00 Kč
    EdiceMetodik. Technologická řada ; č. 93
    Edice/záhl. Metodik. Technologická řada
    PoznámkyNad názvem: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Ústav akvakultury. Anglicko-český slovníček. 100 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla kapr * rybí maso * kvalita potravin
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt59 - Zoologie
    MDT597.551.2 * 637.56 * 663/664-021.465 * (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 286238Půjčovna literaturymístní sklad
    Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.