Počet záznamů: 1  

Jakost a zpracování ryb

  1. Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    NázevJakost a zpracování ryb / Ivo Ingr
    Další korp. Mendelova univerzita. Agronomická fakulta
    Vydání2., nezměn. vyd.
    Nakl.údajeBrno : Mendelova univerzita v Brně, 2010
    Fyz.popis102 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7375-382-5 (brož.) : 137.00 Kč
    PoznámkyNa obálce nad názvem: Agronomická fakulta. 120 výt.
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla ryby * rybí maso * kvalita potravin * zpracování živočišných produktů * průmysl zpracování ryb
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT639.21/.22 * 637.56 * 663/664-021.465 * 637.03 * 637.56 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 283344Půjčovna literaturymístní sklad
    Jakost a zpracování ryb

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.