Počet záznamů: 1  

Zelenina ve výživě člověka

  1. Autor Kopec, Karel, 1929-2012 (Autor)
    NázevZelenina ve výživě člověka / Karel Kopec
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Grada, 2010
    Fyz.popis159 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-247-2845-2 199.00 Kč
    EdiceZdraví & životní styl
    Edice/záhl. Zdraví & životní styl
    PoznámkyObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla zelenina * racionální výživa * péče o zdraví
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT635.1/.8 * 613.2 * 613 * (0.062)
    AnotaceRenomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také pří
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 282313Půjčovna literaturymístní sklad
    Zelenina ve výživě člověka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.