Počet záznamů: 1  

Česká kuchyně v moderním pojetí

  1. Autor Filipová, Eva (Autor)
    NázevČeská kuchyně v moderním pojetí / Eva Filipová ; [foto Iveta Kopicová]
    Nakl.údajeHodkovičky : Pragma, 2008
    Fyz.popis212 s. : barev. il. ; 28 cm
    ISBN978-80-7349-138-3 (váz.) : 398.00 Kč
    PoznámkyTištěno napříč
    Předmět.hesla česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.568 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 266795Půjčovna literaturydepozitář
    Česká kuchyně v moderním pojetí

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.