Počet záznamů: 1  

Základy konzervace potravin

  1. Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    NázevZáklady konzervace potravin / Ivo Ingr
    VydáníVyd. 3. přeprac.
    Nakl.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007
    Fyz.popis119, [18] s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7375-110-4 (brož.) : 137.00 Kč
    PoznámkyNáklad 180 výtisků
    Obsahuje bibliografie
    Předmět.hesla kvalita potravin * hygiena potravin * konzervování potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664-021.465 * 614.31 * 664.8/.9 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 257167Půjčovna literaturydepozitář
    Základy konzervace potravin
    Základy konzervace potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.