Počet záznamů: 1  

Fondue

  1. Autor Lenz, Claudia (Autor)
    NázevFondue / autorka Claudia Lenz ; fotografie Foodartfactory OHG, Klaus-Maria Einwanger, Daniel Petri ; [přeložil Richard Kříž]
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Grada, 2007
    Fyz.popis64 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-247-2260-3 (brož.) : 129.00 Kč
    EdiceJednoduché a osvědčené
    Edice/záhl. Jednoduché a osvědčené
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla fondue
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.522 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 249979Půjčovna literaturydepozitář
    Fondue

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.