Počet záznamů: 1
Senzorická analýza potravin II
Autor Kříž, Oldřich, 1945- (Autor) Název Senzorická analýza potravin II. : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě Další autor Buňka, František, 1978- (Autor) Hrabě, Jan, 1943- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007 Fyz.popis 127 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7318-494-0 (brož.) : 118.00 Kč Edice Učební texty vysokých škol Edice/záhl. Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta) Poznámky Anglicko-český, česko-anglický slovník. Náklad 100 výtisků. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Obsahuje bibliografii Předmět.hesla analýza potravin * senzorická analýza * statistické metody Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 543 - Analytická chemie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 543.6:663/664 * 614.31 * 543.92 * 311.1/.2 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 249075 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1