Počet záznamů: 1  

Potravinářská biochemie III

  1. Autor Hoza, Ignác, 1941- (Autor)
    NázevPotravinářská biochemie III. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský
    Další autor Sumczynski, Daniela, 1976- (Autor)
    Budinský, Pavel, 1959- (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006
    Fyz.popis123 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7318-396-X (brož.) : 119.00 Kč
    978-80-7318-396-7 (brož.) : 148.00 Kč
    EdiceUčební texty vysokých škol
    Edice/záhl. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
    Poznámky150 výt.. Dotisk r. 2008 (80 výt.). Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografii
    Určeno proUrčeno studentům 2. roč. bakalářského studia - studijního programu Chemie a technologie potravin na Technologické fakultě UTB
    Předmět.hesla potravinářská biochemie * metabolismus
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664:577.1 * 577.12 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.2, z toho volných 2
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 241344Půjčovna literaturydepozitář
    J 241344 aPůjčovna literaturydepozitář
    Potravinářská biochemie III

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.