Počet záznamů: 1
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny
Autor Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor) Název Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů Název na hřbetu Bezpečnost pokrmů v gastronomii Další autor Jechová, Marie, 1946- (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006 Fyz.popis 101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.), formuláře ; 30 cm ISBN 80-903401-7-2 (brož.) 252.00 Kč Edice Food Service ; 5 Edice/záhl. Food Service ; 5 Poznámky Terminologický slovník Předmět.hesla hygiena potravin * kontrola potravin - Česko * harmonizace práva - země Evropské unie * mezinárodní normy a standardy Forma, žánr normy * příručky Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena MDT 614.31 * 351.773 * 340.137 * 006.32 * (437.3) * (4) * (083) * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 240818 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1