Počet záznamů: 1
Teoretické principy konzervace potravin I
Autor Rop, Otakar, 1972-2013 (Autor) Název Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza Část názvu Hlavní konzervárenské suroviny Další autor Valášek, Pavel, 1958- (Autor) Hoza, Ignác, 1941- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005 Fyz.popis 130 s. ; 30 cm ISBN 80-7318-339-0 (brož.) : 111.00 Kč Edice Učební texty vysokých škol Edice/záhl. Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta) Poznámky 100 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Obsahuje bibliografii Předmět.hesla konzervování potravin Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 664.8/.9 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 234746 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1