Počet záznamů: 1
Technologie výroby potravin rostlinného původu
Autor Hrabě, Jan, 1943- (Autor) Název Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza Další autor Rop, Otakar, 1972-2013 (Autor) Hoza, Ignác, 1941- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005 Fyz.popis 178 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7318-372-2 (brož.) : 161.00 Kč Edice Učební texty vysokých škol Edice/záhl. Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta) Poznámky Na obálce vročení 2006. 200 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potraviny rostlinného původu * výroba potravin * potravinářská technologie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 613.26 * 663/664 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 2, z toho volných 2 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 234739 Půjčovna literatury depozitář J 234739 a Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1