Počet záznamů: 1  

Technologie výroby potravin rostlinného původu

  1. Autor Hrabě, Jan, 1943- (Autor)
    NázevTechnologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza
    Další autor Rop, Otakar, 1972-2013 (Autor)
    Hoza, Ignác, 1941- (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005
    Fyz.popis178 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7318-372-2 (brož.) : 161.00 Kč
    EdiceUčební texty vysokých škol
    Edice/záhl. Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta)
    PoznámkyNa obálce vročení 2006. 200 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potraviny rostlinného původu * výroba potravin * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT613.26 * 663/664 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.2, z toho volných 2
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 234739Půjčovna literaturydepozitář
    J 234739 aPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie výroby potravin rostlinného původu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.