Počet záznamů: 1  

Potravinářské stroje - Základní pojmy

  1. NázevPotravinářské stroje - Základní pojmy : ČSN EN 1672-2. Část 2, Hygienické požadavky
    Část názvuHygienické požadavky
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2005
    Fyz.popis39 s. : il.
    ISBN468.00 Kč
    EdiceČeská technická norma
    Edice/záhl. Česká technická norma
    PoznámkyTato norma nahrazuje ČSN EN 1672-2 (51 2000) ze srpna 1998. Třídicí znak 51 2000
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potravinářské stroje
    Forma, žánr normy
    MDT006.7/.8 * 663/664.002.5
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Normy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    NO 24779Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.