Počet záznamů: 1  

Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci

  1. Autor Rolková, Dobromila, 1947- (Autor)
    NázevSystémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci : návrh mezinárodní normy ISO/DIS 22000 : pracovní překlad / zpracovatel Dobromila Rolková
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2005
    Fyz.popis64 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7283-176-3 (brož.) : 420.00 Kč
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Souběžný anglický text
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potraviny * hygiena potravin * kontrola potravin * management
    Forma, žánr normy
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT006 * 663/664 * 351.773 * 614.31 * 005 * (083)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština * angličtina
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 227124Půjčovna literaturydepozitář
    Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.