Počet záznamů: 1  

Produkce a zpracování masa

  1. Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    NázevProdukce a zpracování masa / Ivo Ingr
    Další korp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003
    Fyz.popis202 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7157-719-7 (brož.) : 86.50 Kč
    PoznámkyDotisk r. 2004. Náklad 230 výtisků. Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Facultas agronomica
    Obsahuje bibliografii
    Určeno proUrčeno pro posluchače AF
    Předmět.hesla zpracování masa * maso * kvalita potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664-021.465 * 637.5.03 * (075.8) * 637.5
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 220804Půjčovna literaturydepozitář
    Produkce a zpracování masa

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.