Počet záznamů: 1
Produkce a zpracování masa
Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Název Produkce a zpracování masa / Ivo Ingr Další korp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003 Fyz.popis 202 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-7157-719-7 (brož.) : 86.50 Kč Poznámky Dotisk r. 2004. Náklad 230 výtisků. Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Facultas agronomica Obsahuje bibliografii Určeno pro Určeno pro posluchače AF Předmět.hesla zpracování masa * maso * kvalita potravin Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664-021.465 * 637.5.03 * (075.8) * 637.5 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 220804 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1