Počet záznamů: 1  

Základy konzervace potravin

  1. Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    NázevZáklady konzervace potravin / Ivo Ingr
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999
    Fyz.popis119 s. ; 29 cm
    ISBN80-7157-396-5 (brož.) : 62.00 Kč
    PoznámkyDotisk 2002. 241 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla konzervování potravin * kvalita potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT641.4 * 664.8/.9 * 614.31 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 213526Půjčovna literaturydepozitář
    Základy konzervace potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.