Počet záznamů: 1
Základy konzervace potravin
Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Název Základy konzervace potravin / Ivo Ingr Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999 Fyz.popis 119 s. ; 29 cm ISBN 80-7157-396-5 (brož.) : 62.00 Kč Poznámky Dotisk 2002. 241 výt. Obsahuje bibliografii Předmět.hesla konzervování potravin * kvalita potravin Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 641.4 * 664.8/.9 * 614.31 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 213526 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1